PingJe

Tuesday, June 5, 2012

Breadmaker @ pengadun roti

Baru saja membeli Breadmaker cap Tesco RM 245.00

Saja nak try resepi dari http://hanamemories.blogspot.com/2011/01/roti-paun.html

pandangan depan


Bancuhan yang sedang diproses

Dah kembang....

Sedia untuk diuli

Dah jadi roti....

Lepas ni boleh cuba macam-macam resepi lagi.....:)

9 comments:

midonz said...

wow.. best kan..

M!ssYanZ said...

uikkk..cam best je..uli2 tetiba jadi roti..ekekekeke

sophietarmizi said...

Miss Yanz:
heheheh....mmg best pun....siap boleh bako roti dlm tu lg...x yah nak beli kat kedai...:)

gparadis3 said...

Tumpang tanya.. beli kat tesco mana ye? saya cari kat beberapa tesco tapi tak jumpa.

midonz said...

gparadis3 ~ kami beli di Tesco Damansara sebelah Ekea / e-curve
puas jugak mencari tetiba tergerak hati nak jalan2 sana,bila dah nampak terus sambar takut2 payah nak jumpa... Untuk pengetahuan awak,alat tu sangat best dan kitorang dah bikin pau, roti, kek dan dalam perancangan nak bikin pizza pulak...

gparadis3 said...

mekasih en midonz. nnti sy usha kat tesco damansara plak. hihi. nnti boleh la sy join buat piza juger ;)

sophietarmizi said...

gparadise:

Good Luck...mesti suka pasal senang sgt nak guna n mcm2 boleh buat...:)

MIDONZ said...

sesama2.. join.. jangan tak join.. kalau nak tau lebih lanjut awak boleh sembang2 dengan puan sophietarmizi. dia ada byk menu hehehehe.....

MIDONZ said...

ngeh.. ngeh.. ngeh.. ngehhhhhhh.........

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...